Sodobna poslovna sekretarka v vzgoji in izobraževanju

Izobraževalna konferenca

SODOBNA POSLOVNA SEKRETARKA V ŠOLSTVU X. ( 2013 )

23. – 24. X. 2013 Hotel Slovenija Portorož

S ponosom vas vabim, da se udeležite naše tradicionalne – že 10. jubilejne izobraževalne konference.

Skupaj smo prehodili desetletno pot od prvih začetkov v Hotelu Slovenija v Portorožu, ko se nas je zbralo 156 poslovnih sekretark in sekretarjev iz celotne Slovenije, pa vse do danes.

»Obdelali« smo nešteto zanimivih in aktualnih tem, ki so vam olajšale vaše delo in poslanstvo, ki ga opravljate za dobrobit naših šol in vrtcev. Imeli smo priložnost slišati najuglednejše slovenske predavatelje in predavateljice, tudi ministre in državne sekretarje, pa druge ugledneže in javnih ustanov. Spomnimo se samo na nekaj imen : Branko Zupančič, Martin Poček, dr.Miro Cerar ml., Štefka Korade Purg, Jana Galič, Bojana Košnik, Jerneja Agič, mag.Darko Krašovec, Borut Smrdel, Sašo Kronneger, Damjan Habe, Vida Petrovčič, dr.Vladimir Žumer, Lea Pissani, dr.Vili Ščuka, mag.Borut Brezovar, dr.Vesna Godina, Maja Dolinar Dubokovič, Ksenija Benedetti in mnogi drugi ! Da ne govorimo o naših stalnih gostih iz krovnih sindikatov – mag.Bojan Hribar, pa Branimir Štrukelj…. ( čeprav nam pogosti niso imeli kaj dobrega povedati, pa vendar )

Deset let je dolgo obdobje in prav je, da ga na dostojen način obeležimo. V ta namen smo v tesnem sodelovanju z vašim vodstvom pripravili X. izvedbo konference, ki bo imela slavnosten pridih, začutili bomo del nostalgije, sedanjosti in prihodnosti.

Uspeli smo sestaviti odličen program z izbranimi predavatelji. Še posebej smo se za jubilejno izvedbo potrudili, da nam bodo ponovno predavali nekateri izmed najbolje ocenjenih in priljubljenih predavateljih iz prejšnjih let ( kot npr. : mag.Branko Vidič, Neža Gregorčič Žgombič, Martin Poček, dr.Vladimir Žumer,… – vsi so z veseljem in ponosom pristali, da bodo ponovno naši gostje oz. predavatelji na jubilejni konferenci ! )

No, vsega vam pa še ne smemo izdati, naj dodamo samo še to, da bodo med nami tudi izjemno spoštovani in zanimivi gostje, med njimi toliko željen in deset let zaman pričakovan sam minister za izobraževanje, znanost in šport dr.Jernej Pikalo ! Minister nas bo uvodoma slavnostno nagovoril in s tem na simbolnem nivoju izrazil svoje spoštovanje do vašega predanega dela ter do naših skupnih naporov, ki jih udejanjamo skozi konferenco že 10 let !

Posebej slavnostno bo večerno druženje s podelitvijo posebnih priznanj in kajpak s posebn im jubilejnim programom. Skratka – konferenca na kateri kljub čudnim in neprijaznim časom ne smete manjkati !

Ker pričakujemo veliko število udeleženk in udeležencev, vam priporočamo čimprejšnjo prijavo, prav tako vas prosimo, da si čimprej rezervirate prenočišče neposredno na kontaktnih naslovih, ki so navedeni v priloženem letaku. Z našimi gostitelji smo seveda dogovorili bistveno ugodnejše cene prenočevanj, le da morate ob rezervaciji prenočevanja popudariti, da ste udeleženka/udeleženec naše konference.

Poleg zanimivega in aktualnega strokovnega dela smo posebej pozorno »sestavili« tudi večerni program s slavnostno večerjo in s podelitvijo posebnih priznanj.

Veliko poslovnih sekretark in sekretarjev je bilo prisotnih na vseh dosedanjih devetih srečanjih, ali pa vsaj na večini od le-teh. Vljudno vas vabimo, da se udeležite tudi te jubilejne izvedbe. Seveda prav tako vljudno vabljene tudi ostale poslovne sekretarke in sekretarji, da skupaj zakorakamo v drugo desetletje našega druženja Jubilejna X. konferenca bo ponovno tam, kjer se je tudi pričela – v prekrasnem ambientu Hotela Slovenija v Portorožu od. 23. Do 24. oktobra 2013 !

OSREDNJI KONFERENČNI SKLOPI

 • Novosti na področju plač in drugih stroškov dela v javnem sektorju, še posebej v šolstvu
 • Kaj se nam obeta na področju vzgoje in izobraževanja ?
 • Pogodba o začasnem in občasnem delu upokojencev in posebnosti pogodb o zaposlitvi po novem ZDR
 • Samozavestna in uspešna poslovana sekretarka v šolstvu II.
 • Mediacija v šolstvu
 • Upravljanje, arhiviranje in hramba dokumentarnega gradiva v vzg.izobraževalnih zavodih v klasični in e-obliki
 • Prva pomoč v šoli / vrtcu ter vloga poslovne sekretarke pri tem
 • Uporaba sodobnih komunikacijskih orodij za poslovne sekretarke v vzgoji in izobraževanju ( facebook, twitter,… )
 • Odkrivanje notranje moči poslovne sekretarke s pomočjo Savine Atai

TERMIN IN TRAJANJE KONFERENCE

Konferenca se bo pričela v sredo 23.10.2013 ob 9.30 ter zaključila v četrtek 24.10. 2013 ob 13.30 uri.

LOKACIJA KONFERENCE

Konferenca bo potekala v konferenčnih prostorih Hotela Slovenija v Portorožu

KOTIZACIJA IN PLAČILO

Kotizacija znaša 210,00 EUR + DDV. Kotizacija vključuje prisotnost oba dneva konference, strokovno gradivo, okrepčila med odmori ter svečano večerjo z družabnim in glasbenim programom. Za udeleženke, ki ste se konference udeležile že lani, priznavamo 5% popusta. Enak popust odobravamo tudi vsaki naslednji udeleženki iz iste ustanove. Popusti se ne seštevajo.

Kotizacija brez udeležbe na večernem druženju znaša 190,00 EUR + DDV.

Kotizacijo plačate pred konferenco šele na osnovi izstavljenega računa ( po dogovoru tudi na daljši rok ).

INFORMACIJE TER PRIJAVE IN ODJAVE

Podrobnejše informacije vam bomo posredovali na spodaj navedenih kontaktnih naslovih:

 

EDUCA Izobraževanja

Gradnikove brigade 23,p.p. 181, 5000 Nova Gorica
Tel.08 2053 225, fax. 08 2053 226
E pošta: stefan@educaizobrazevanje.si
Spletna stran organizatorja : www.educaizobrazevanje.si

Letak Sodobna poslovna sekretarka v vzgoji in izobraževanju

  Sodobna poslovna sekretarka v šolstvu 2013 - PRIJAVNICA
  Ustanova
  Naslov prijavitelja
  Pošta
  e-pošta
  Tel.
  Faks
  Matična št.
  Davčna št.
  Davčni zavezanec
  DANE
  Prijavljamo naslednje udeleženke/ce:
  Ime
  Priimek
  Ime
  Priimek
  Zaposlen/a kot
  Zaposlen/a kot
  Dovoljujemo, da prijavljene udeležence/ke v seznam prijavljenih
  DANE
  Lanskoletna udeleženka:
  DANE
  Udeležil/a se bom večernega druženja z večerjo:
  DANE
  Dovoljujemo, da nas obveščate po e-pošti:
  Varnostna koda:
  captcha
  Vnos varnostne kode:

  Galerija

  Comments are closed.