EVROPSKI CENTER ZA NADARJENE – strokovna ekskurzija v Budimpešto

Pri EDUCI se že več kot desetletje ukvarjamo z nadarjenimi, predvsem z izdajanjem strokovne literature za nadarjene, posebno tematsko številko revije EDUCA, izobraževanji …). Tokrat smo za vas pripravili STROKOVNO EKSKURZIJO V BUDIMPEŠTO, in sicer od 1. do 3. oktobra 2015, kjer si bomo ogledali Evropski center za nadarjene in nekatere madžarske šole, ki dosegajo izjemne dosežke pri delu z njimi.

Izjemno dinamično dogajanje glede nadarjenih v Sloveniji v zadnjih dveh letih, predvsem lanskoletna  izvedba ECHE – Evropske konference za nadarjene v Ljubljani, je sprožilo dodatne motive  in interes po iskanju inovativnih pristopov in dobrih praks pri delu z nadarjenimi. Glede tega smo v Sloveniji ugotovili, da je v zadnjih letih na področju dela z nadarjenimi ogromen napredek napravila Madžarska. Gre predvsem za njihove t. i. »Talent točke« ter Evropski center za nadarjene v Budimpešti.

V tem trenutku je prav Budimpešta nekakšno evropsko središče inovativnih pedagoških praks dela z nadarjenimi. Zato smo pri EDUCI, na pobudo številnih naših šol in pedagogov, pripravili 3-dnevno strokovno ekskurzijo.

Ogledali si bomo nekaj osnovnih in srednjih šol v Nagykanizsi in v Budimpešti, ter kajpak Evropski center za nadarjene. Prisostvovali bomo neposredno pri izvedbi pouka ter se pogovarjali z njihovimi strokovnjaki na tem področju. Skratka – učili se bomo od najboljših!

Vabimo vas, da se nam pridružite na tej ekskurziji, ki pa bo žal glede števila udeležencev zelo omejena, in sicer na največ 10 udeležencev.

Zato vam priporočamo, da nam v primeru interesa za udeležbo čim prej pošljete prijavnico, saj bomo za udeležbo upoštevali vrstni red prijav.
Letak in prijavnica

1 Step 1
EVROPSKI CENTER ZA NADARJENE – strokovna ekskurzija v Budimpešto
Ustanova
Naslov, pošta
Telefon
Na izobraževanje prijavljamo naslednje udeleženke/ce:
Ime in priimek
Ime in priimek
Prijavljene udeležence/ke se vpiše v seznam prijavljenih za interno uporabo!
Tip sobe
PODATKI ZA IZSTAVITEV RAČUNA: (vsi podatki so obvezni)
Davčna št. oziroma id za DDV
Davčni zavezanec
Matična številka
Račun odprt pri banki (ime banke)
Bančni račun - TRR
BIC koda
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

Comments are closed.